Tara Maramureşului n̂ veacul al XIV-lea - Popa, Radu; Berza, Mihai (Bucureşti : Editura Academiei Republicii Socialiste România, 1970)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 259-265 i uz tekst
Keywords: Rumunjska - povijest; 14. stoljeće; srednji vijek