Viaţa economica a Daciei romane : (contribuţii la o reconstituire istorică) - Christescu, Vasile (Piteşti : Tipografia "Artistica" P. Mitu, 1929)
Résumé
Primjerak s posvetom autora prof. V. Hoffilleru
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: antička ekonomija; rimska provincije; Dacija