Dacica : studii si articole privind istoria veche a pámîntului românesc - Daicoviciu, Constantin (Cluj : Muzeul de istorie, 1969)
Sažeci na više jezika
Tekstovi na rum., franc. ili njem. jeziku
Str. 593-602: Bibliografie C. Daicoviciu (1923-1968)
Bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Rumunjska - povijest; Dacija; Dačani