Starohrvatske nekropole na području između rijeka Zrmanje i Cetine - Jelovina, Dušan (Split : Čakavski sabor, 1976)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 157-164
Bilješke iza svakog poglavlja
Keywords: Hrvatske - arheološka nalazišta; rani srednji vijek; grobovi; grobni nalazi; nakit; starohrvatske naušnice; Biskupija; Bribir; Kašić; Nin