Osmanlı sanatı, mimarisi ve edebiyatına bakış : (25-30 Auğstos 2008, Zagrep, Zagrep Üniversitesi Felsefe Fakültesi) Bildirileri - Čaušević, Ekrem; Kursar, Vjeran; Moačanin, Nenad (Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü Yayını ;, 2011)
Knjiga je drugi svezak zbornika radova podnesenih na međunarodnom znanstvenom skupu 18.CIEPO - Perspectives on Ottoman Studies, održanome na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 25-30. koolovoza 2008. godine.