Die grosse Anhäufung von Mammutknochen in Dolní Věstonice - Klíma, Bohuslav (Praha : Academia, 1969)
Summary
Bibliografija: str. 49-51
Keywords: arheozoologija; osteologija; životinjske kosti; mamuti; prapovijesni lovci