Un cimitir celtic în nord-vestul României - Zirra, Vlad ([Baia Mare] : [s. n.], 1965)
Zusammenfassung
Om. nasl., bez nasl. str.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; prapovijesna groblja; željezno doba; Kelti; Ciumeşti