Monumentet ushtarake : të periudhës Romake në Mezi të Epërme - Ferri, Naser (Pejë : Dukagjini, 2001)
Summary
Bibliografija: str. 333-350
Kazalo
In Albanian with summary in English.
Keywords: provincija Mezija; rimska vojska; latinska epigrafija; nadgrobni spomenici