Ślężańska układanka : strukturalno-semiotyczne poszukiwania kontekstu historycznego - Mierzwiński, Andrzej (Wrocław : Chronicon, 2007)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 175
Keywords: Poljska - arheološki nalazi; Sleza; sveta planina; svetište; granit; simboli; znakovi; semiotika; Kelti; srednji vijek