Referati sa Simpozijuma Praistorijske i srednjevekovne sekcije - Tasić, Nikola (Beograd : Arheološko društvo Jugoslavije ; Novi Sad : Društvo muzejskih radnika Vojvodine, 1966)
Resumées
Nasl. preuzet s prelim. str.
Bibliografske bilješke iza svakog rada
Keywords: prapovijest; željezno doba; rani srednji vijek; Kelti; Avari