Corolla museologica Tibor Kovács dedicata - Tóth, Endre (Budapest : Magyar Nemzeti Múzeum, 2011)
Summaries
Zbornik radova
Bibliografija iza svakog rada i uz tekst
Keywords: spomenice; Kovács, Tibor; kulturna povijest; Mađarska - arheološka nalezišta; Avari; kacige; Intercisa kacige; pećnjaci