A svet je kroženje in povezava zagonetna --- : zbornik ob 80-letnici zaslužnega profesorja dr. Mirka Križmana = Festschrift für Prof. em. Dr. Mirko Križman zum 80. Geburtstag - Jesenšek, Vida; Jesenšek, Marko; Kacjan, Brigita; Kučiš, Vlasta; Paraschkewow, Boris; Petrič, Teodor; Polajnar, Janja; Šabec, Nada; Teržan-Kopecky, Karmen; Birk, Matjaž; Čeh Steger, Jožica; Janko, Anton; et al. (V Mariboru : Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, Filozofska fakulteta, 2012)
Sažeci na njem. ili slov. jeziku
Bibliografija uz većinu radova
Keywords: povijest književnosti - književne studije - zbornik radova; Križman, Mirko; slovenski jezik - jezikoslovne rasprave; njemački jezik - jezikoslovne rasprave; lingvistika