Novovjekovni nabožni predmeti nađeni prigodom arheoloških istraživanja na lokalitetima sjeverozapadne Hrvatske : doktorski rad - Azinović Bebek, Ana; Filipec, Krešimir; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2012)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Na uspor. nasl. str.: Early modern devotional objects found during archaeological excavations of northwestern Croatian sites : doctoral thesis
Bibliografija: listovi 241-252.
Keywords: Hrvatska - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; srednji vijek; novi vijek; groblja; kršćanska umjetnost i simbolika; sveti predmeti; svetačke medaljice; krunice; križevi; brevijari; hodočašća; hodočasnici; doktorska disertacija