Spomenica Gradskog muzeja Varaždin : 1925-1995 - Šimek, Marina; Težak, Spomenka; Gradski muzej (Varaždin) (Varaždin : Gradski muzej Varaždin, 1997)
Zusammenfassungen
Abstracts
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: spomenice; muzeji; Gradski muzej (Varaždin); rimske ceste; antički spomenici; numizmatika