Malomestské rozprávky a novely - Jesenský, Janko (Edícia slovenskej klasickej literatúry ;, 2010)
Malomestské rozprávky sú zbierkou 10 veselých poviedok z malomestského prostredia. K nim sú pripojené novely Papuča, Ženích, Balek, Oľga, Elena, Hríby, Medicína, Slovo lásky.