Tipologija lončarije iz kasnoga brončanoga i željeznoga doba s područja Dalmacije : doktorski rad - Barbarić, Vedran (Zagreb : V. Barbarić, 2011)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Dokt. disert., Fil. fak., Zagreb, 2011
Bibliografija: listovi 272-281 i uz tekst
Keywords: Dalmacija; Brač; brončano doba; željezno doba; keramika - tipologija