Ruski konzulat u Dubrovniku od osnivanja do 1878. godine - Petrović, Rade (Dubrovnik : Srpska pravoslavna crkvena opština, 2010, 2010)
Rezjume ; Summary
Bibliografske bilješke uz tekst. - Kazalo.
Keywords: Rusija -- ruski konzulati; Dubrovnik -- Dubrovačka Republika; vanjska politika -- međunarodni odnosi; izvori