Prilog proučavanju života i dela prijepoljskog arhitekte Milana Minića : [separat] - Kadijević, Aleksandar ([Novi Pazar : [s.n.], 2004)
Summary
Str.135: fotografija arhitekte i slikara Milana Minića
Poseban otisak : Novopazarski zbornik, 28/2004
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Minić, Milan - prijepoljski arhitekta; Srbija - arhitektura 20. st; athitektura, 20.st.; separat