Opevnění Pohanska u Břeclavi - Dresler, Petr (Brno : Masarykova univerzita, 2011)
Zusammenfassung
Summary
Bibliografija: str. 183-187
Keywords: Pohansko; Češka - arheološka nalazišta; arheološka iskopavanja; terenski rad; arheološki nalazi; srednjovjekovne utvrde; srednjovjekovna naselja; rani srednji vijek