Tajemství výroby velkomoravského šperku : archeologický experiment - Čáp, Pavel; Macháček, Jiří; Špaček, Josef (Praha : Koniasch Latin Press, 2011)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 155-156
Kazala
Keywords: nakit; srednjovjekovni nakit; naušnice; tehnologija izrade; rekonstrukcije; Moravska