Der Altenberg : Bergwerk und Siedlung aus dem 13. Jahrhundert im Siegerland. Bd. 2: Die Funde - Dahm, Claus; Lobbedey, Uwe; Weisgerber, Gerd (Bonn : Habelt, 1998)
Summary
Résumé
Podsumowanie
Bibliografija: str. 239-262 i uz tekst
Keywords: Njemačka - arheološka istraživanja; arheološki nalazi; srednji vijek; naselja; rudnik; rudarstvo