Popolnicové polia a doba halštatská : zborník referátov z X. Medzinárodnej konferencie "Popolnicové polia a doba halštatská", Košice, 16.-19. september 2008 - Furmánek, Václav; Medzinárodna konferencia "Popolnicové polia a doba halštatská" 2008 ; Košice) (Nitra : Archeologický ústav SAV, 2010)
Zusammenfassungen
Summaries
Zbornik radova
Većina tekstova na slovačkom, manji dio na engl. ili njem. jeziku
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: željezno doba; halštat; brončano doba; kultura polja sa žarama; paljevinski grobovi; arheološka nalazišta; Češka; Slovačka; Moravska; Hradisko