Keszthely-Fenékpuszta im Kontext spätantiker Kontinuitätsforschung zwischen Noricum und Moesia - Heinrich-Tamáska, Orsolya (Budapest [etc.] : Verlag Marie Leidorf, 2011)
Zusammenfassungen
Summaries
Zbornik radova s kongresa, Kesthely, 2010
Bibliografija iza svakog rada i uz tekst
Keywords: rani srednji vijek; kasna antika; kesteljska kultura; panonski limes; Mözs; Gamzigrad; Sirmium; Velem Szentvid; Norik; srednjovjekovni gradovi