Die bandkeramische Siedlung von Mold bei Horn in Niederösterreich. Teil 1: Naturwissenschaftliche Beiträge und Einzelanalysen - Lenneis, Eva (Rahden/Westf. : Verlag Marie Leidorf, 2010)
Summaries
Bibliografija iza svakog rada i uz tekst
Keywords: Austrija - arheološka nalazišta; prapovijesna naselja; neolitik; linearnotrakasta keramika; bioarheologija; arheobotanika; arheozoologija; školjke