Tizianov poliptih uznesenja Blažene Djevice Marije u dubrovačkoj katedrali : diplomski rad - Trška, Tanja (Zagreb : Tanja Trška, 2004)
Summary
Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Odsjek za povijest umjetnosti
Popis ilustracija - Literatura
Keywords: Tizianov poliptih; Uznesenje Bl. Djevice Marije