Arheologičeski i istoričeski izsledovanija v Novozagorsko : sbornik - Ignamov, Veselin; Istoričeski muzej (Nova Zagora) (Nova Zagora : Geo pres, 1999)
Summaries
Bug. ćir
Zbornik radova
Na dnu nasl. str.: Istoričeski muzej - Nova Zagora, Fondacija "Nikola Kojčev"
Om. nasl.: Arheologičeski i istoričeski proučvanija v Novozagorsko
Bibliografija iza svakog rada i uz tekst
Keywords: Bugarska - arheološka istraživanja; Bugarska - povijest; Nova Zagora; Karanovo