Arheološka istraživanja na trasi autoceste u Zabiokovlju i Plini - Tomasović, Marinko; Milošević, Ante (Makarska : Gradski muzej Makarska, 2011)
Summaries
Katalog izložbe
Bibliografija iza svakog rada i uz tekst
Keywords: Hrvatska - arheološka istraživanja; zaštitna istraživanja; arheološke izložbe; Zabiokovlje; Vrgorac; prapovijesna groblja; srednjovjekovna groblja; tumuli; gradine