Poslední Keltové na Moravě - Šimek, Emanuel (Brno : Vydává Universita v Brně, 1958)
Sažeci na rus., njem. i franc. jeziku
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; Moravska; željezno doba; seoba naroda; Kelti; keltska naselja; oppidum; Stare Hradisko; Černov; kultovi