Video igre kao dio vizualne i popularne kulture : diplomski rad - Jandrić, Marko (Zagreb : Marko Jandrić, 2009)
Zaključak
Povijest, karakteristike, klasifikacija, etika i estetika video igre ; video igre kao dio popularne kulture - Str.44-60: Slikovni prilozi
Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Bibliografske bilješke uz tekst - Popis korištene literature
Keywords: video igre; popularna kultura