Krstoliki nakit epohe seobe naroda u Jugoslaviji = Kreuzförmiger Schmuck der Völkerwanderungszeit in Jugoslawien - Vinski, Zdenko (Zagreb : Arheološki muzej, 1968)
Zusammenfassung
P. o.: Vjesnik Arheološkog muzeja u Zagrebu, 3. serija, Sv. 3, 1968
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: rani srednji vijek; nakit; seoba naroda; fibule; križevi