Pećina Bezdanjača kod Vrhovina i njezina kvartarna fauna - Malez, Mirko; Drechsler-Bižić, Ružica; Sliepčević, Adela; Srdoč, Dušan (Zagreb : Arheološki muzej, 1980)
Zusammenfassungen
P. o.: Vjesnik Arheološkog muzeja u Zagrebu ; 3. serija, sv. 12-13, 1979-80
Sadrži i: Nekropola brončanog doba u pećini Bezdanjači kod Vrhovina / Ružica Drechsler-Bižić ; Određivanje starosti uzoraka drveta i sige iz špilje Bezdanjače / Adela Sliepčević, Dušan Srdoč.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: speleologija; špilje; nekropole; prapovijesna groblja; arheologija - metodologija; datiranje