Rekonstrukcija dvorca Januševca nakon Drugog svjetskog rata : diplomski rad - Raič Stojanović, Iva (Zagreb : Iva Raič Stojanović, 2011)
Sažetak
Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Odsjek za povijest umjetnosti
Popis kratica - Popis slikovnih priloga - Bibliografija - Popis arhivskih institucija
Keywords: Januševec - rekonstrukcija dvorca; dvorac Januševec; zaštita kulturne baštine