Odesos prez elinističeskata epoha : (kraja na IV v. pr. Hr. - načaloto na I v. sl. Hr.) - Minčev, Alexander 1948- (Varna : Izdatelstvo MC, 2007)
Sažeci na više jezika
Bibliografija: str. 125-132
Keywords: Bugarska - arheološka nalazišta; antički gradovi; Varna; Odessos; Crno more; helenizam