Depozitele de bronzuri din România - Petrescu-Dîmbovita, Mircea (Bucureşti : Editura Academiei Republicii socialiste România, 1977)
Résume
Fotokopija
Spiralni uvez
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; brončano doba; željezno doba; ostave bronce