Statusi shoqëroro-ekonomik i të liruarve në provincën romake Moesia superior - Ferri, Naser (Pristinë : Instituti albanogjik, 1996)
Summary: The social & economic status of freedmen in the Roman province of Moesia Superior
Na poleđini korica zemljop. karta
Bibliografija: str. 229-241
Kazalo
Dar autora
Keywords: rimska povijest; rimsko pravo; rimske provincije; provincija Gornja mezija; društveni procesi; robovi; oslobođenici; epigrafija; onomastika