Mormintul unei cǎpetenii celtice de la Ciumeşti = Das keltische Fürstengrab von Ciumeşti - Rusu, Mircea; Bandule, Octavian (Baia Mare : Muzeul Judetoan Maramuresş, 1970)
Zusammenfassung
Bibliografija i bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; Kelti; željezno doba; kneževski grobovi