Crkveni inventar XVIII, stoljeća Sv. Marije na Dolcu : diplomski rad - Katušić, Ivana (Zagreb : Ivana Katušić, 2011)
Summary
Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Odsjek za povijest umjetnosti
Popis slikovnih priloga - Literatura
Keywords: inventar (crkveni) - XIII st; Sv. Marija (na Dolcu) - Zagreb