Zavjetna kapela Presvetog Otkupitelja u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Koprivnici : diplomski rad - Kušenić, Helena (Zagreb : Helena Kušenić, 2011)
Summary
Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Odsjek za povijest umjetnosti
Literatura - Internetski izvori - Popis slikovnih priloga
Keywords: Koprivnica; crkva sv. Antuna Padovanskog, Zavjetna kapela; barok