Krbavski knezovi u srednjem vijeku: doktorski rad - Botica, Ivan (Zagreb : I. Botica, 2011)
Sažetak na eng. jeziku.
Keywords: krbavski knezovi -- Kurjakovići; plemićki rod -- povijest obitelji; srednji vijek; Hrvatska