Srpsko zidno slikarstvo 18. vijeka u vizantijskoj tradiciji - Ševo, Ljiljana (Banja Luka : Art print, 2010)
Summary: str. 309-331
Opće kazalo - Ikonografsko kazalo - Popis skraćenica - Izabrana bibliografija
Keywords: bizantska slikarska tradicija u 18.st.; srpsko zidno slikartsvo; slikarstvo u bizant. tradiciji; 18.st. i bizanstka tradicija