Tisuću devetsto šesdeset i osma u Jugoslaviji : društveno političke promjene u Jugoslaviji u kontekstu svjetskih zbivanja : doktorski rad - Klasić, Hrvoje (H. Klasić, 2011)
sažetak na hrv. i eng. jeziku