Položaj i uloga omladine i omladinskih organizacija u FH/NRH 1945.-1954 : doktorski rad - Šarić, Tatjana (Zagreb: T. Šarić, 2011)
sažetak na eng. jeziku
Keywords: omladina -- SKOJ -- USAOJ / USAOH -- NOJ / NOH -- KPJ -- KPH; Jugoslavija -- Hrvatska; 20. stoljeće -- 1945. - 1954.