Studenti Sveučilišta u Zagrebu 1874.-1914. : svakodnevica i društveni život : doktorski rad - Luetić, Tihana (Zagreb : T. Luetić, 2011)
sažetak na engleskom jeziku.
Keywords: studenti -- svakodnevica - povijest svakodnevice -- društveni život; Sveučilište u Zagrebu -- Zagreb -- fakulteti; 19. stoljeće -- 20. stoljeće