Pavlinski samostan Blažene Djevice Marije na Gariću (Moslavačka gora) i njegova uloga u regionalnoj povijesti : doktorski rad - Pisk, Silvija (Zagreb, S. Pisk, 2011)
Sažetak na engl. jeziku.
Keywords: pavlinski samostan Blažene Djevice Marije na Gariću -- pavlini -- samostani; Moslavačka gora -- Moslavina -- srednjovjekovna Slavonija; posjedi -- sporovi -- svakodnevica; srednji vijek; crkvena povijest -- regionalna povijest -- lokalna povijest