Podrijetlo i narav kulta boga Silvana u rimskim provincijama Dalmaciji i Panoniji : doktorska disertacija - Perinić Muratović, Ljubica (Zagreb : Lj. Perinić Muratović, 2008)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Dokt. disert., Fil. fak., Zagreb, 2008
Bibliografija: listovi 324-341 i uz tekst
Keywords: Silvan; kult boga Silvana; provincija Dalmacija; provincija Panonija; rimski kultovi; ilirski kultovi; reljefi