Djela radionice Santa Croce na istočnoj obali Jadrana : doktorski rad - Čapeta Rakić, Ivana (Zagreb : Ivana Čapeta Rakić, 2011)
Sažetak - Riassunto: str. 3 i 4 -
Predgovor Katalogu djela - Katalog djela - Katalog djela nesigurne atribucije - Zaključak
Izvori i literatura
Samo naslov na engl. na prelim. stranici : Works of the Santa Croce Workshop on the Eastern Adriatic Coast, ali bez usporednog teksta i sažetaka na engl. jeziku
Keywords: radionica Santa Croce, Venecija, 16. st; Santa Croce - venecijanska radionica; workshop of the Santa Croce, Venice - doctoral thesis; Girolamo da Santa Croce; Pietro Paolo da Santa Croce; Francesco Rizzo da Santa Croce; Venecija; 16.st.; franjevci; slikarstvo; ikonografija; oltari; crteži