Nekropole rimskodobne Murse : doktorska disertacija - Göricke-Lukić, Hermine (Zagreb : H. Göricke-Lukić, 2009)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Dokt. disert., Fil. fak., Zagreb, 2009
Bibliografija: str. 244-261
Keywords: Mursa; Osijek; rimske nekropole; grobovi; grobni nalazi; nadgrobni spomenici; pogrebni običaji; kultni predmeti; rimski novac