Dizajnersko djelo arhitekta Bernarda Bernardija : 1951.-1985. : doktorski rad = The work in design of the architect Bernardo Bernardi : 1951.-1985. : doctoral thesis - Ceraj, Iva (2011)
Expanded abstract