Arheološki parkovi i spomenici - doprinos očuvanju kulturne baštine : (stanje i perspektive) : doktorski rad - Brajčić, Marija (Zadar : M. Brajčić, 2011)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zadru, Odjel za arheologiju
Dokt. disert., Fil. fak., Zagreb, 2011
Bibliografija: str. 262-281
Keywords: kulturna baština; zaštita spomenika; arheološki parkovi; arheološki muzeji; muzejsko obrazovanje; kulturni turizam