Putne bilješke Mijata Sabljara (1852.-1854.) : crkveni inventar - Juranović-Tonejc, Martina (Zagreb : Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, 2010)
Summary
Bibliografija: str. 139-141
Izvori - Literatura - Popis fotografija
Keywords: Sabljar, Mijat; crkveni inventar, Hrvatska; crkveni namještaj; oltari; sakralna umjetnost; ikonografija; povijesni izvori